Overblog Suivre ce blog
Editer la page Administration Créer mon blog
/ / /
Bekistingen fourgonnette était en Parrafine, om gemengd de Toon "vlees" en de juiste te vinden doorzichtigheid.
De chaleureux a été wordt op gestalten van vrouwen gegoten, voorgesneden fr vervolgens geplakt. Men kan vinden ze zowel in als vrouwelijke mannelijke tijdschriften.
Recto-verso, deze vrouwelijke gedaanten worden vervolgens omgekeerd: erom gaat het andere in hun omgeving vrouwelijke gestalten te ontdekken.
Het lichaam bepaalt dan een nieuwe ruimte een droom-ruimte van Tuinen geheime, intiem, het verschil tussen de buitenkant en de binnenkant van Elk wezen. De binnenkant est meestal van Hout Neutraal Maar hij kan eveneens van zijn Olieverf (blauw ondergrond, firguren geschilderde).
Het zijn meestal geïsoleerde verschijningen hommes maar kan vinden eveneens PAREN mourir dans dominerend de gedomineerd zijn een ooggesprek wordend verwikkeld.
Af en toe hommes ziet een lijn. Deze bepaalt een stille gestalte waardoor een ontstaat élément grafisch die de verschillende betrokken vrouwen verbinden fr ontbinden.
De kleuren zwart, blauw, groen worden vaak Roze porte "Prima-glacis" van gemaakt a valer fr. Eveneens wordt het licht door de materie verzacht waardoor een vrij Kalme, geheimzinnige atmosfeer, maar tevens een afstand wordt Gecreëerd.
De plus vlak figuren zijn het algemeen. Ze snijden de samenstelling en vormen enkele Brède. Soms worden de lichamen tekens als in een verhalende ruimte waargenomen.
 

Partager cette page

Repost 0
Published by